Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Zoeken en Vinden kaartenset 3:
Begeleiding

Voor begeleiding op je levensweg
Set van gebonden boekje (64 blz) en 64 Morya-kaarten
ISBN 978-90-75702-42-2
23,90 €

Morya Kaartenset: Begeleiding

“Begeleiding” is de derde kaartenset uit een groep van drie; je kan deze set gebruiken voor alle soorten vragen, van heel praktisch tot heel innerlijk, maar ze is in het bijzonder aangewezen voor vragen die een ‘spiritueel’ en diepgaand antwoord verlangen.

De Morya kaarten zijn ideaal voor het beantwoorden van al je vragen. Voor eenvoudige vragen trek je één kaart, voor complexe vragen trek je een kaart voor elke mogelijkheid die je voor je ziet. Het geheel van de kaarten geeft je inzicht in wat de beste keuze voor je is. Je kan de kaarten ook gebruiken om inzicht te verwerven in verwarrende omstandigheden. Het trekken van de kaarten geeft je duidelijkheid, leiding en versterkt je intuïtie en je eigen aanvoelen van situaties.

Deze Morya kaartenset heeft 64 kaarten plus een gebonden boekje, samen in een stevige doos. In het boekje vind je een eenvoudige handleiding voor het trekken van de kaarten en vijf unieke ‘levensoefeningen’ van Morya.

Morya's levensoefeningen in dit boekje:
1 _ Maak een begin met wat je werkelijk wil
2 _ Antwoorden in je hart
3 _ Rustig vooruit willen
4 _ De lijn van je leven uitschrijven
5 _ Tijd nemen voor je beslissingen

“Het antwoord dat je vindt in je hart wordt duidelijk door het trekken van een kaart. Dan is het aan jou om te beslissen wat je ermee gaat doen ... Wanneer je kijkt in de eenvoud van de tekst zal je onmiddellijk aansluiting vinden bij een situatie in jouw leven. Alles wat je doet en probeert is goed omdat Ik je begeleid.” Meester Morya

Er zijn ook nog twee andere kaartsets: Antwoord en Steun.
'Begeleiding' is een set met naast de gewone praktische antwoorden ook een deel heel essentiële spiritualiteit. Sommige kaarten zal je dan ook een paar keer moeten lezen om de volledige betekenis tot je te laten doordringen. Ideaal om op het spoor te komen van levenslessen die je echt vooruitbrengen.


Morya Kaartenset: Begeleiding

Morya Zoeken en Vinden kaartenset 3: Begeleiding

Set van gebonden boekje (64 blz) en 64 Morya-kaarten
ISBN 978-90-75702-42-2
23,90 €

Bestel 'Begeleiding'


De drie Morya kaartensets

De drie kaartensets met 5% korting

Bestel de drie Morya kaartensets samen:
Antwoord + Steun + Begeleiding
= met 5% korting
68 € - gratis verzending

Bestel de drie sets