Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

Geert Crevits
96 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-21-7
11 €

Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

“Innerlijk is er een groot weten dat belangrijk is voor deze wereld. Wees rustig en ontvankelijk in jezelf en weet dat er voor jou gezorgd wordt. Als je dat weet, kan er een vrede zijn in je hart, binnen de moeilijkheden. Ga nooit denken dat je mee moet gaan in paniek, dat moet je nooit doen. Weet dat je een rustig iemand kan en mag zijn en dat je vooral vanuit je blijheid moet durven leven.”

De woorden van Morya kunnen een grote steun zijn in momenten van onzekerheid, verwarring, angst of eenzaamheid. Elk woord is geladen met liefde en kracht, en door je aandacht te schenken aan wat er geschreven staat, kom je in contact met die liefde en die kracht, waardoor je de weg naar je eigen kracht en je eigen inzicht kan terugvinden. Kleine teksten vol goede moed, gouden raad en solidariteit.

Kijk binnenin


Hoofdstukken in Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

  • 1 - Over eenheid en verandering op de wereld
  • 2 - Over eenzaamheid met of zonder liefde
  • 3 - Miljoenen mensen van goede wil
  • 4 - Over liefde en innerlijke vrede
  • 5 - Over liefde en verlangens
  • 6 - Over liefde en strijd

Enkele citaten uit Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

“De kracht is in je hart aanwezig om dingen recht te zetten in deze wereld, maar dat moet je durven zien vanuit jezelf, niet zozeer van wat anderen jou zeggen, niet zozeer van wat de politiek zegt, niet zozeer dat je moet luisteren naar wat anderen je voorschrijven.”
“Als je met de vreugde leeft, zie je dat je leven niet zinloos is, maar een betekenis heeft - niet alleen voor jou, maar ook voor andere mensen rond je. Dan verdwijnt ook het gevoel van eenzaamheid.”
“Een moeilijke tijd omdat er kleine verwarringen zullen zijn, althans binnen de opvattingen van bepaalde mensen die te maken hebben met leiding. Vandaar dat je moet weten wat je zelf wil en dat je niet te veel moet luisteren naar wat er gezegd wordt en wat er in de kranten komt of wat er op de televisie komt.”
“Als je met moeilijkheden geconfronteerd wordt, wees daar enigszins dankbaar voor, omdat dit je kan helpen tot een duidelijkheid te komen in je leven. Er zijn zaken die je enkel vanuit jezelf kan weten en anders niet.”
“Probeer in vrede te leven vanuit je eigen hart en probeer vooral niet de indruk te wekken dat het allemaal zo erg is. In werkelijkheid kan er een rustige vrede en een blije gestemdheid zijn en kunnen er heel veel mensen het juiste pad bewandelen.”
Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

Geert Crevits
96 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-21-7
11 €

Bestel Bezinning 7

Andere boekjes in deze reeks

Morya Bezinning 4: Zoeken en vinden Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind Morya Bezinning 8: Sta in je kracht Morya Bezinning 9: Gelukkig durven zijn Morya Bezinning 10: Je bent je eigen leraar

Terug naar boven Terug naar alle publicaties