Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Luister-cd: God ik hou van Je

Luister-cd: God ik hou van Je
Geert Crevits
77 minuten
ISBN 978-90-75702-35-4
20 €
*

* Deze cd neemt deel aan onze kortingsactie: 30% korting bij aankoop van twee of meer audio-publicaties met gratis verzending naar België en Nederland. De korting wordt vanzelf toegekend na het bestellen.

Morya Luister-cd: God ik hou van Je

Je leven combineren met spiritualiteit, hoe doe je dat? Meester Morya vertelt op een nuchtere en eenvoudige manier hoe je op het spoor kan komen van het evenwicht tussen jezelf zijn, je eigen leven leiden in deze wereld, omgaan met dagelijkse problemen, liefdevol zijn voor de mensen in je omgeving, en tegelijk open komen voor het Goddelijke rondom je en binnenin je.

Als Meester Morya telepathisch spreekt via Geert Crevits is het een rustige, fascinerende woordenstroom die de Energie en de Liefde van de Meester draagt.

Op deze cd vind je fragmenten uit een live-opname uit de "Morya Cursus 38" (Loppem-Brugge, 2009).

Beluister een fragment (mp3)

Nummers op de cd "God ik hou van Je"

  • 1. De innerlijke leiding (21:18)
  • 2. God, ik hou van Je (15:49)
  • 3. Ik kan gerust niemand zijn (16:37)
  • 4. Ik leef nu (23:48)
  • Totale duur: 77 minuten

Enkele citaten uit "God ik hou van Je"

"Er is een innerlijke leiding. Er is een goddelijk fundament van jouw leven. En daar wil Ik jou brengen, dat je probeert te komen tot die innerlijke duidelijkheden"
"Innerlijk kan het zijn dat je verdriet hebt, dat je je stoort aan mensen. Dat je denkt: ‘ideaal voor mij zou zijn ergens alleen maar zonder eenzaam te moeten zijn. Ergens alleen dat ik mezelf kan zijn, dat ik kan doen wat ik wil"
"Het zou kunnen zijn dat je bepaalde lasten op jouw schouders neemt, die niet jouw lasten zijn en die maken dat je onder bijna een bestendige druk komt te staan, en eigenlijk is dat niet nodig."
"Want als je meegaat met die stroom dan is het net alsof God de dingen regelt, die mensen naar jou toestuurt die je dan of dan moet zien, die mensen in je leven plaatst die je soms nodig hebt om iets aan te kunnen, om iets te kunnen doen. Het wordt in plaats van ‘ik ga op weg’, een ‘wij zijn op weg.’"
"Dus je leven wordt veel genuanceerder, veel mooier, veel dieper dan wat je zou kunnen bedenken. Want als je in het leven staat en ten volle leeft, weet je pas wat dit betekent en weet je pas hoe diep gelukkig je kan zijn met alles om je heen. Rijp en groen, niet afgewerkt, leugenachtig, alles, alles, alles kan jou tot vreugde zijn omdat je weet: ‘het is het werk van God wat ik in alles om mij heen zie en ik leef ermee op een boeiende, interessante manier.’"
"Uitdagingen zijn er sowieso in het leven, angst, onvrede, ziekte, beperking, noem maar op, onkunde, onwetendheid. Maar stukje bij beetje kan je al die onmogelijkheden overwinnen vanuit de kracht die in jou is."
Morya Luister-cd: God ik hou van Je

Morya Luister-cd:
God ik hou van Je

Geert Crevits
77 minuten
ISBN 978-90-75702-35-4
20 €

Bestel

Andere cd's in deze reeks

Luister-cd: De logica van het hart Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn Luister-cd: Shakti Luister-cd: Vraag licht

Terug naar boven Terug naar alle publicaties