Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn

Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn
Geert Crevits
68 minuten
ISBN 978-90-75702-37-8
20 €
*

* Deze cd neemt deel aan onze kortingsactie: 30% korting bij aankoop van twee of meer audio-publicaties met gratis verzending naar België en Nederland. De korting wordt vanzelf toegekend na het bestellen.

Morya Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn

De mens die zielebewust wordt, wil vooruit SAMEN met anderen. Bezinning en gebed winnen aan waarde als ze samen met of in verbinding met anderen beleefd kunnen worden. Meester Morya toont je, of je nu in groep bent of alleen op je kamer, hoe je de kracht van de verbeelding en de liefde van je hart kan aanwenden voor een mooier leven en een betere wereld.

Wat Meester Morya telepathisch doorgeeft via Geert Crevits is een meeslepende stroom van woorden met een diepe meesterlijke waarde.

Op deze cd staan stukken uit de live-opnames van "Morya cursus 37" in Lutjewinkel (Noord-Holland) uit de zomer van 2009 (nummers 1 en 8-9-10) en van "Morya cursus 36" in Gorinchem uit 2008 (nummers 2 tot en met 7). 
(Op de inlay bij de CD staat dat het o.a. gaat over cursus 39 in 2010 maar dit is een ERRATUM)

Beluister een fragment (mp3)

Nummers op de cd "De vreugde van het samen Zijn"

  • 1. De nood aan een Nieuwe Tijd (10:02)
  • 2-3-4. Meditatie met de kracht van onze verbeelding (7:07)
  • 5. Het verhaal van de ander is jouw verhaal (24:02)
  • 6. De zachte liefde van Morya (9:28)
  • 7. Grenzen verleggen (11:29)
  • 8-9-10. Meditatie in eenheid en zegening (5:30)
  • Totale duur: 68 minuten

Enkele citaten uit "De vreugde van het samen Zijn"

"We kunnen samen een korte meditatie doen, waarin we de kracht van onze verbeelding gebruiken, de visie in ons hart van het licht. Stel je voor dat tijd, afstand geen rol speelt en dat je je innerlijk kan verplaatsen naar een kleine uithoek van deze wereld, dichtbij, veraf, maakt niets uit. (...)"
"Na deze meditatie kan je eigenlijk rustig bij jezelf komen. Want als je iets goed gedaan hebt voor iemand anders, dan pas kom je tot jezelf. En in wezen zo sterk zelfs dat je na verloop van tijd kan voelen dat, als je je daarop instelt, elk van die verhalen van de anderen jouw verhaal is."
"De wereld wordt er beter van, want als je innerlijk sterk wordt, kan je vanuit die ervaringen makkelijk beslissingen nemen voor het goede in de richting van de ander, van de anderen, kan je makkelijker die ander, jouw kind, jouw man toelaten in jouw hart."
"Je moet je nooit forceren, je moet het niet omkeren en denken: ‘ja, ik zou eigenlijk de hele tijd moeten kunnen mediteren en een klein, klein beetje werken.’ Neen, dat is natuurlijk valsspelen. Er moet op dit moment op deze wereld geleefd worden met de dagdagelijkse dingen van het bestaan. Het leven zelf moet structuur hebben, er moet geademd worden, er moet geleefd worden, gegeten, gedronken, er moeten dingen gedaan worden, er moet gewerkt worden. En dit is heel erg concreet en misschien zelfs zeer confronterend. Loop niet weg uit je gezin, uit je werk, uit je toestand, uit de moeilijkheden op je werk. Het is juist die moeilijkheden die moeten getransformeerd worden vanuit dat innerlijke perspectief, maar dat innerlijke perspectief kan je meer en meer beheersen."
"Als je Mijn naam uitspreekt in je hart ben Ik er. Als je weet: ‘ik heb gevraagd dat Hij er zou zijn’, dan kan je ervan uitgaan dat Ik er ben. Vanuit die eenheid kunnen wij leven. En het is belangrijk voor jou dat je dit weet. Dat je weet dat we samen vooruit kunnen en dat je innerlijk de weg kan leren naar die vreugde, naar dat licht, naar dat weten."
"Het is goed om af en toe eens aan jouw eigen leven te komen, de moed te hebben om naar binnen te gaan. Want in je innerlijk zal het zijn dat je misschien aanvankelijk niet ondervindt wat allemaal moet gedaan worden, dat je misschien het gevoel hebt van: ‘als ik in mijn leven kijk, dan word ik woest of dan word ik angstig of verdrietig of dan weet ik het niet meer.’ Tot je duidelijk voelt dat in de mate je dit meer en meer gaat oefenen, meer en meer naar binnen durft te gaan inderdaad die onrust voor een deel overwonnen kan worden, je na verloop van tijd rustiger wordt, effectief."
Morya.org Beluister nog een fragment uit de luister-cd "De vreugde van het samen Zijn" in de Volle maan van maart 2019 op Morya.org
Morya Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn

Morya Luister-cd:
De vreugde van het samen Zijn

Geert Crevits
68 minuten
ISBN 978-90-75702-37-8
20 €

Bestel

Andere cd's in deze reeks

Luister-cd: God woont in je hart Luister-cd: De logica van het hart Luister-cd: Shakti Luister-cd: Vraag licht

Terug naar boven Terug naar alle publicaties