Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Veelgestelde vragen

Elk online advies is een citaat uit een van 'Morya Wijsheid' of 'Morya Kracht' boeken.
Jouw citaat zegt iets over jou en je vraag. Maar wat als je niet begrijpt wat het zegt? Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen.

Ik begrijp mijn antwoord niet

Het is meestal omdat je vraag verkeerd is dat je een antwoord krijgt dat niet past. Is je vraag de goede vraag? Kan je je vraag opnieuw formuleren, op een opbouwende manier, oplossingsgericht en met betrekking tot jezelf? Als je vraag enkel gaat over anderen of erop uit is om de schuld of de oplossing buiten je te leggen, komt er een antwoord dat misschien tegen je vraag ingaat.

Aan de andere kant is het antwoord op je vraag misschien toch een goed antwoord, maar alleen niet op de vraag die je in gedachten had. Soms is het belangrijk dat je een bepaald advies ontvangt nog vòòr dat je weet dat je het nodig zal hebben.
Bewaar je antwoord zorgvuldig en lees het in de eerste dagen een paar keer opnieuw; met wat geduld kom je soms tot mooie nieuwe inzichten.

Ik vind dat niet alle delen van het antwoord bij mijn vraag passen

Dat kan. Soms heb je aan één bepaalde zin van het online advies genoeg om het nodige advies te ontvangen. Toch loont het de moeite om ook de rest van de tekst eens zorgvuldig door te lezen, misschien staan er waardevolle tips in voor jou en je situatie.

Ik ben niet blij met mijn antwoord

Als je niet blij bent, lees de tekst van je antwoord dan heel goed opnieuw. Er staan zeker en vast zinnen of woorden in waar je overheen gelezen hebt.
Meester Morya’s advies is altijd liefdevol, opbouwend en zorgzaam. Zorg dat je deze opbouwende woorden niet mist! Bewaar de tekst en lees hem een paar keer rustig en nauwkeurig opnieuw.

Kan ik een vraag stellen over of voor iemand anders?

Dat heeft niet veel zin. De beste vragen stel je over en voor jezelf. Een goede vraag kan wel zijn: "Hoe kan ik me best gedragen t.o.v. deze persoon?" Of: "Waar moet ik op letten?" Of: "Hoe kan ik iets betekenen voor die persoon?" Enzovoort.

Wat als ik mijn probleem niet met één vraag kan oplossen? Wat als één vraag niet genoeg is?

Je kan gerust meerdere vragen stellen en meerdere online adviezen raadplegen. Neem een blaadje papier en noteer welke vragen je zou willen stellen. Kijk of deze vragen positief geformuleerd zijn, liefdevol zijn en op jezelf betrekking hebben.

Als je één vraag gesteld hebt en een antwoord krijgt, bekijk en lees dat dan zorgvuldig en bewaar het antwoord voordat je de tweede vraag begint.
Op het einde kan je alle vragen en alle antwoorden nog eens bij elkaar leggen; in combinatie met elkaar worden ze vaak nog duidelijker. Indien nodig kan je nog een laatste keer een citaat vragen om Meester Morya zijn advies te krijgen over jouw situatie zonder dat je een bepaalde vraag stelt.

Meester Morya, wat zegt die tegen mij?

Meester Morya spreekt zonder woorden in het diepste van je hart. Hij leidt je via je eigen intuïtie en maakt dat je op bepaalde ideeën denkt wanneer je ze nodig hebt. Maak elke dag enkele minuten tijd om aan Meester Morya te denken, om Hem zijn bescherming, zijn licht en zijn leiding te vragen. Hij zal zeker bij je zijn op moeilijke momenten en op de momenten dat je aan Hem denkt.

Als je een kaartje trekt of een stukje tekst uit een van de boeken leest, dan is dat nooit toevallig; Meester Morya maakt dat je bij de juiste tekst terechtkomt.

Belangrijk is om een poging te doen om zijn advies te volgen, ook als dat moeilijk lijkt; Hij zal je helpen, maar de eerste stap moet wel van jou komen!

Wees moedig, wees licht, maak ruimte in je hart voor liefde en voor vreugde. Je leven zal gezegend zijn.

 

Om terug te gaan naar jouw online advies, sluit dit tabblad!