Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

het Meester Morya sieraad

het Meester Morya sieraad

Zilveren hanger
Massief 925 Sterling zilver
Hoogte: ca. 22 mm
Hoogte inclusief oog: 28 mm
Breedte: 19 mm
Dikte: ca. 1,6 mm

76,90 € - gratis verzending

Hoe het symbool en het sieraad er kwam

Eind jaren tachtig gaf Meester Morya een bijzonder symbool aan Geert en Lydia, dat Hij vaak tekende met de hand van Geert. Het is de combinatie van hart, kruis, koepel en fontein.

Over dit symbool zei MM: "Het teken van het hart welke Ik jullie telkens opteken op het einde van onze laat-avond lessen, laat je best eens maken voor een sieraad, zodat je de tegenwoordigheid van Mijn energie bij je draagt."

De allereerste hanger die Geert liet maken

In die tijd liet Geert één hangertje maken en gaf het aan zijn vrouw Lydia. Soms raadde Meester Morya haar speciaal aan om het juweel zeker aan te doen op reis of op andere momenten dat ze extra steun of bescherming kon gebruiken. Later zei MM ook: “Veel mensen zullen dit ooit nog dragen.”

De betekenis van het sieraad

Meester Morya zegt:

"Door dit symbool te dragen maak je duidelijk aan de Heren van de Hiërarchie* dat je wil meewerken aan 'het goddelijke plan van licht' dat bestaat voor deze aarde.

Jouw leven krijgt hierdoor een bijzondere bescherming. Je mag je ook aan kleine opdrachten verwachten waarmee je de Nieuwe Tijd vorm kan geven. De krachten van liefde, bescherming, inspiratie en intuïtie komen bij je wonen en maken een versnelling in je evolutie. Je wordt deel van een groter geheel en vindt aansluiting bij een innerlijke groep mensen waar je bij hoort."

Meester Morya

* De "Hiërarchie" is een benaming voor alle Meesters die leven vanuit liefde en licht en hun hele bestaan wijden aan de begeleiding en ontwikkeling van de aarde en de mensheid. Zoals Meester Morya zegt: "De Hiërarchie staat je bij, Ik ben niet alleen, We zijn met honderden en We weten wat We doen."

(uit Morya Wijsheid 3, blz. 200)

Nota: Het spreekt vanzelf dat ieder die zich inzet voor de Nieuwe Tijd en zich ten dienste stelt van het Goddellijke, dezelfde bescherming en begeleiding geniet, ook zonder het dragen van dit symbool. Dit sieraad dient enkel ter ondersteuning van je engagement (om het voor jezelf duidelijk te stellen), en als blijvende herinnering eraan. Door de verschillende onderdelen van het symbool in je gedachten op te nemen kunnen deze ook een heilzame invloed uitoefenen op je geest en lichaam.

Omwille van de diepe betekenis en het engagement dat betrokken is bij het dragen van dit symbool, is het niet de bedoeling om de hanger cadeau te doen aan anderen (tenzij zij er zelf om gevraagd hebben natuurlijk).

Bestel

Symboliek

Over de symboliek

Onze lezers zijn al bekend met dit symbool, want al sinds het eerste boek in 1995 staat het boven elk hoofdstuk - in de Levensverdiepingen en later in alle Morya boeken.

Ieder kan door rustige contemplatie elk onderdeel van het symbool zelf dieper doorgronden in de loop van jaren. Maar hier zijn alvast enkele aanwijzingen:

- Het hart is symbool van universele liefde, vrede die deze aarde verlicht, vreugde die alles draaglijk maakt.

- Het kruis is enerzijds de verbinding van de aarde en de hemel, van het menselijke met het Goddelijke; anderzijds de verbinding van de mens met de mensen errond, de verbinding van hart tot hart, van mens tot mens. Het is het symbool van de Mens die oog heeft voor het leven van de schepping en de levende wezens rondom zich.

- De koepel is de goddelijke bescherming die er is voor elk zoekend mens. Het is een energie die obstakels kan doen verdwijnen, die moeilijkheden kan verlichten en die wonden kan genezen. Een mooie tekst van Meester Morya over het gegeven van de koepel vind je op Morya.org bij de Meditaties ("Een koepel van ruimte in jezelf").

- De fontein is licht, puur licht, en daardoor bron van kennis, wijsheid, leven, goedheid en warmte. Al wie de fontein ontdekt, de bron die zich in zijn hart bevindt en eerst maar zachtjes opborrelt maar mettertijd overvloedig kan stromen, kan met het licht van deze fontein zijn eigen leven voeden en tot vreugde brengen, en daarna ook anderen verkoeling schenken van de schroeiende uitdagingen die deze aarde stelt aan de mens, en warmte schenken aan zij die vereenzaamd of verstijfd zijn in zichzelf.

uitprinten

Als je de betekenis van het symbool graag wil uitprinten, dan kan je dit pdf-bestand daarvoor gebruiken (A4):

Uitprinten

Het moedermodel van de zilveren hanger, in de handen van de juwelier

Het moedermodel in de handen van de juwelier (van dit model werd de gietmal gemaakt)

Met de hand gemaakt en afgewerkt

Elke hanger wordt voor jou met de hand gegoten, en met liefde afgewerkt en gepolijst in een ambachtsatelier met 30 jaar traditie. Aleksy, een gepassioneerde jonge goudsmid, houdt ervan om met zijn handen te werken en edel metaal om te toveren tot smaakvolle en originele sieraden.

Door het handwerk kunnen er bij ieder juweel subtiele verschillen in vorm of afwerking zijn.
Massief 925 Sterling zilver
Hoogte: ca. 22 mm
Hoogte inclusief oog: ca. 27 mm
Breedte: ca. 17 mm
Dikte: ca. 1,7 mm
Prijs: 76,90 euro
Incl. verzending en btw
(zonder halsketting)

Bestel

Zilveren hangers

Voor- en achterkant

De hanger van Meester Morya is een manier voor mensen om zijn aanwezigheid tastbaar te maken. Zijn hanger is zijn energie. Als je deze bij je draagt, maak je contact met Meester Morya. Ook zonder hanger kan je natuurlijk steeds contact maken met Hem, door zijn naam uit te spreken, of door aan Hem te denken. Maar met de hanger kom je gemakkelijker tot de gedachte aan Hem, doordat je er fysiek aan herinnerd wordt elke keer als je de hanger ziet of voelt. De zegen en bescherming van Meester Morya is er voor iedereen die dat wenst - met of zonder hanger, dat is vanzelfsprekend!

Als je ervoor kiest om Meester Morya's zilveren hanger om je hals te dragen, is het wellicht goed om te weten dat deze ontworpen werd met een voor- en een achterkant. En natuurlijk is het het mooist als je de voorkant langs voor draagt! Het verschil zie je aan het oog bovenaan. Het oog is groter langs achter, en bijna vlak langs voor. Als je de hanger draagt zoals die bedoeld is, dan staat hij wat meer op zichzelf in plaats van plat tegen je lichaam aan te hangen, zoals je kan zien op de foto's hieronder.

achterkant en voorkant

 

ondersteboven of niet


de zilveren MM hanger

het Meester Morya juweel

Zilveren hanger
Massief 925 Sterling zilver
(zonder halsketting)
76,90 € - gratis verzending

Bestel de zilveren hanger