Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Getuigenissen

Ben jij ook fan van de publicaties van Meester Morya? Deel jouw verhaal

Morya kaartensets

Morya kaartensets: Indrukwekkend

Net de set kaarten Begeleiding aangeschaft. Ik heb ze nu alle drie. Heel bijzonder zijn de antwoorden op de kaarten. Ik leg meestal 4 kaarten en die geven wonderlijk altijd goede adviezen.

Lilly, Noord-Brabant
Werkboek voor het leven

Werkboek voor het leven

Een heel moderne benadering van een zinvol leven waarin je zelf de zin van het leven bepaalt en inhoud geeft. Hoe kijk je tegen de medemens aan en tegen jezelf. Ik raad dit boek aan.

A., Zoetermeer
Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf

Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf - Kracht en vertrouwen in moeilijke momenten

Het boek brengt mij tot het puurste, het mooiste, het meest schitterende maar ook het sterkste in mezelf. Als het heel heel lastig en moeilijk is, als het leven zwaar en donker lijkt, dan is dit boek, zijn de boeken van Meester Morya, de weg terug naar stabiliteit, vertrouwen, genezen, verbonden zijn in de diepte van mezelf, ons zelf. Elke keer weer brengen de woorden van Meester Morya mij terug naar het hart. Hoe groot en woest de stormen van het leven ook zijn, telkens opnieuw is er de rust, de vrede, de geborgenheid als ik een tijdje weg duik in de energie van de Meester.
Van harte

Sophie
Morya Wijsheid 2: De weg van eenvoud

Morya Wijsheid 2: De weg van eenvoud

Toegankelijk, praktisch toepasbaar, inspirerend, verrassend, de waarheid in al zijn eenvoud. Mag niet ontbreken in je boekenkast als zelfontwikkeling in je agenda staat. Spiritualiteit hoeft niet zweverig te zijn.

Els C., Oostende
Morya kaartenset: Antwoord

Morya kaartenset: Antwoord

Kaarten die wonderlijk genoeg steeds het goede antwoord geven op je vragen.

L.
Morya Bezinning 9: Gelukkig durven zijn

Verbazend!

Ik ben vandaag in Bezinning 9 begonnen, Gelukkig durven zijn. Ik koos de titel intuïtief, en tot mijn verbazing lees ik daarnet op bladzijde 7 iets waar ik al een tijdje mee worstel.  Daarna viel ik van de ene verbazing in de andere terwijl ik hoofdstuk 1 las. Straks ga ik het nog een keer lezen, en de komende dagen ook weer. Gewoon omdat het me raakt, ik dingen herken, ik me er gezegend door voel. En dit is nog maar het 1e hoofdstuk! :-) Dank je wel!

Griet
Waarheen de wind waait

Meer tot rust in mezelf

Ik heb ‘Waarheen de wind waait’ bijna in één ruk uitgelezen. Doordat Elisabeth haar ervaringen gedeeld heeft en door de dagelijkse lessen van Meester Morya kom ik meer tot rust in mezelf nu mijn leven aan het veranderen is. Er gebeuren ‘vreemde’ dingen plus het feit, dat ik opeens een donkere fase in mijn leven in 2002-2003 - waarin dingen gebeurden die ik niet begreep - nu wel begrijp en ik ben nu toch maar begonnen met het noteren ervan.

Wilmy
Morya kaartenset: Steun

Morya kaartenset: Steun

Deze kaarten zijn een aanwinst! Ze zijn voor mij een hulp om inzicht te krijgen bij mijn grotere vragen. Alsof ik direct word toegesproken door een wijze raadgever. Een fijne hulp voor inzicht.

Y., Hilversum
Morya Kracht 2: Sleutel tot de Nieuwe Tijd

Morya Kracht 2: Sleutel tot de Nieuwe Tijd

Onmisbaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam.

Lenie, Limburg
Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen

Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen

Mooie boodschap. Begrijpelijke taal. Inspirerend. Een aanrader.

Christiane C., Zeebrugge
Morya Wijsheid 7: De grote ontdekkingsreis

Morya Wijsheid 7: De grote ontdekkingsreis

Heel verrassend, vernieuwend en bijzonder toepasbaar voor ieder die op zoek wil gaan naar de rijkdom in zichzelf en daarmee aan de slag wil. De liefdevolle uitnodiging om te leven in, met en vanuit het hart is de rode draad doorheen deze gids die leidt naar een leven in vreugde en gelukzaligheid. Een echte aanrader.

E., Oost-Vlaanderen
Morya Bezinning 2: Een nieuw leven

Morya Bezinning 2: Een nieuw leven

Het bijzondere van dit boekje van Morya is dat hij zeer direct ingaat op hoe je met de dingen in je leven om kan gaan. Deze nieuwe manier van leven die hij hier beschrijft brengt je in contact met een eenvoud die misschien eerst moeilijk te vatten is, maar als je het gaat ervaren en voelen merk je dat het zeer veel kracht en geluk gevoelens kan opwekken. Allemaal manieren om God te ervaren want God leeft in kracht en liefde en geluk dat is een centraal thema dat in dit boek steeds terugkeert. Dit is leven vanuit je Hart in de praktijk. Hij geeft ook aan hoe je dat vooral voor jezelf moet bewaren en koesteren, de uitstraling die je hierdoor krijgt dat is wat ook voor anderen bedoeld is maar meer niet. Eerst voor jezelf leven, de ander komt op de tweede plaats. Het is ook een manier om vanuit je innerlijk anders te kijken naar de dingen die je doet, want jouw handelen kan alles anders maken, heel bewust handelen en als je niet weet hoe nu verder dan wacht je af tot je vanuit je innerlijk geinspireerd wordt om verder te gaan. Dat is wel even anders dan we gewend zijn in onze snelle maatschappij. Maar zegt Morya daarmee maak je een begin met het creëren van een nieuwe aarde waar anderen normen en waarden belangrijk zijn. Waar geld en macht niet meer de boventoon voeren maar doe dat in stilte en leef het. Niet mensen overtuigen maar mensen laten ervaren door hoe jij leeft daar gaat het om.

G., Steenwijkerwold
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Heeft mij bewustwording gebracht

Regelmatig ga ik als amateurfotograaf er (alleen) op uit; ik noem dat mediteren, spiritueel in contactkomen. Meester Morya heeft bij mij bewustwording gebracht en een handvat voor verdere groei. Veel plezier en succes met de verdere opbouw van jullie website en dank voor alle liefde.

E. S.
Morya kaartensets

Morya kaartjes

Heel blij met de kaartjes! Het doet deugd om er eentje te trekken, het kaartje te lezen en te laten zakken, én heb ook genoten van de "flow".

Petra, Gent
Mayil uitgeverij

Veel aan te danken

35 jaar telepathie met Meester Morya en 25 jaar Mayil. Wat is er veel moois neergezet via die telepathie en de uitgeverij en wat heb ik er eigenlijk veel aan te danken, en met mij waarschijnlijk velen. Morya, Geert, Lydia, Marie, dat is een mooie geleide stroom van wijsheid die me in die jaren bereikte. 

Arvind, Noord-Brabant
Morya Bezinning 3 Een groter leven

Morya Bezinning 3: Een groter leven

Dit kleine boekje bevat grote boodschappen over een nieuw leven opbouwen en hoe je dat doet, welke sleutels daarbij belangrijk zijn. Centraal thema is dat je vreugde ervaart in wat je doet en dat je de uitdaging aangaat om nieuwe dingen op te pakken om ook daar weer vreugde in te vinden, steeds opnieuw. Dan merk je na verllop van tijd dat er bijzondere veranderingen in je leven ontstaan zomaar vanzelf lijkt het. Wees eerlijk en ga door op het pad dat voor jou belangrijk is, ook al vinden anderen dat het misschien anders moet, besteed niet te veel aandacht aan wat anderen belangrijk vinden maar luister naar jezelf en je eigen wensen en verlangens. Zo zul je steeds meer gaan zien wat er belangrijk is en dat je steeds dieper door kan dringen in de essentie van het leven en plezier kan hebben bij alles wat je doet. Zo krijg je een groter leven vanuit de kleine dingen die je doet.

G., Steenwijkerwold
Mayil eNews

Mayil eNews

Hello to you all,
Many thanks for the wonderful newsletter. As usual totally spot on; to remind us its all there if we take the time to recognize it.

I enjoy Master Morya`s messages so much xxxxx

With much love,

Susan, Trancoso, Brazil
Mayil eNews

Mayil eNieuws

Dank, duizend maal dank! 

Wat fijn om deze helende woorden te mogen ontvangen. In de moeilijke tijd die ik nu even ervaar, is dat een hele grote steun! 

Judy, Utrecht
Morya Bezinning 2: Een nieuw leven

Eerste hulp boekjes

Graag vertel ik iets over de teksten die mij hebben geraakt. Vele jaren geleden kocht ik het kleine boekje: Een nieuw leven, uit de bezinningsreeks. Daarin las ik onder het kopje ‘Het proces gaat traag’ de zinnen: "De mens wordt geleid. Jij wordt geleid, je staat niet alleen." Toen barstte ik spontaan in tranen uit. Dit vond ik zo’n troostrijke gedachte.
Het hele boekje zie ik als een EHBO hulpmiddel. Een eerste hulp boekje voor als ik even twijfel, of wat sombere gedachten heb, of even de behoefte heb om opgetild, opgelicht te worden. Het is een ideaal boekje om in de trein mee te nemen. Ik weet geen nuttiger boekje voor onderweg.
Vanaf die eerste aankoop heb ik verschillende boekjes en boeken gekocht, maar deze eerste blijft mij nog altijd raken.

Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen

Het andere boek dat veel voor mij en mijn moeder betekende is: Ontmoeting met Engelen. Mijn moeder is een paar weken geleden gestorven en in haar laatste weken heb ik haar uit dit boek voorgelezen. Dat heeft ons allebei gesteund en het proces van loslaten verlicht. En met name deze tekst: "Wanneer een mens sterft, is er ook weer een engel bij hem. Dikwijls is daar een engel des doods en dat betekent dan dat de mens niet alleen staat, maar dat hij voortgedreven wordt door de verschillende sferen heen naar de plaats die voorbestemd is. het is niet angstwekkend om te spreken over de engel van de dood, want hij is degenen die de mens begeleidt. Soms is het zo dat de mens denkt alleen te staan, maar wanneer hij de overgang van het leven maakt, is hij begeleid."

Nu is dit opschrijf merk ik weer wat mij diep ontroert en troost. Dat is dat meester Morya herhaaldelijk zegt dat wij niet alleen staan, maar dat we worden geholpen en begeleid. Hoe heerlijk is dat. Fijn om dit even te delen.

Met zonnige groet,

Ilse, Deventer
youtube.com/Moryaspiritual

Video's op youtube

Bedankt om de nieuwsbrieven en de links door te mailen. Ik ben volop jouw video’s aan het beluisteren en bekijken. Niet te veel in één keer, zodat het allemaal verwerkt kan worden. 
Je doet het heel goed hoor! Op een spontane, natuurlijke en begrijpbare manier. En het is niet alleen super leerijk, maar nog leuk ook! 

Geert B.
Morya kaartenset: Begeleiding

Morya kaartenset

De set kaarten die ik gekocht heb, koester ik.

Beninja
Morya Wijsheid 2: De weg van eenvoud

Hoe Meester Morya op mijn weg kwam

Ik wou graag mijn verhaal delen over hoe Meester Morya tot mij gekomen is. Dit hangt vast met één van de boeken.
Het boek dat er voor mij tussenuit springt, is dat van ‘De weg van eenvoud’ van de reeks Morya Wijsheid 2. Mijn indertijd lokale bio-natuurwinkel vol met natuurlijke en gezonde producten had ook een afdeling met boeken. Hoewel deze boekenafdeling kleiner was dan de helft van een gemiddelde boekenwinkel, vond je er toch een heel verscheiden en gevarieerd aanbod van boeken terug. Kortom, wanneer je daar even in ronddwaalde, had je toch al snel één of meerdere boeken vast die je graag mee naar huis nam.
Toen ik op een dag ook hier op zoek was naar nieuwe lectuur, werd mijn aandacht getrokken naar een gemiddeld hoog en fijn boekje met een felle oranje rugzijde. Ik nam die uit het rek en bestudeerde dit. Ik merkte op dat het boek er tegelijk nieuw en oud uitzag. Het boek had een plaats gevonden tussen de nieuwe boeken en vertoonde inderdaad geen enkel teken van gelezen te zijn geweest. Vreemd was dat toch de bladzijden en de uitstraling van het boek me deden vermoeden dat het niet vers van de drukpers gerold was.
Op de voorkaft stond een grijze potloodtekening van een lichtjes glimlachende bebaarde man met een wazige, doch indringende en tegelijk warme blik. De titel luidde ‘Eenvoud’ en sprak me in het bijzonder aan. Ik wou de prijs nagaan van het boek, want boeken kunnen soms verrassend duur uitvallen, maar vond geen prijsetiket terug. Ik besloot om het erop te wagen en het boek, dat toch een zekere mysterie over zich had, mee te nemen.
Aan de kassa gekomen, kreeg het boek ook bijzondere aandacht van de winkelbaas. Enigszins verbaasd stelde ook hij vast dat er geen prijsetiket op kleefde en ik kon me niet van de indruk ontdoen dat hij dit boek nog niet eerder had gezien. Hij mompelde iets onverstaanbaars, lachte even om zijn onwetendheid te verbergen en taxeerde het boek op grootte, gewicht en uitzicht. De uitkomst hiervan was dat de prijs werd vastgelegd op 8€. Aangenaam verrast door dit koopje onderzocht ik het boek verder toen ik thuis kwam. De datum waarop het boek was uitgegeven bracht me opnieuw even in de war: 1998. Hoe kon een boek er nog zo nieuw uitzien na een periode van 18 jaar en wie weet welke weg afgelegd te hebben om in deze winkel terecht te komen?
Ikzelf bevond me in die tijd volop in een transformatieperiode en het boek was precies was ik nodig had. Ik had het gevoel dat ‘Eenvoud’ persoonlijk voor mij was geschreven. Meer nog, dit boek was persoonlijk naar mij toe gekomen om mij verder op weg te helpen. Het was de bevestiging die ik nodig had om mijn ingeslagen weg verder te gaan en heeft me de kans gegeven om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Ik ben nog steeds dankbaar voor de dag waarop dit boek mij gevonden heeft. Dit originele boek heb ik, nadat ik de hernieuwde uitgave (‘De weg van eenvoud’) had aangekocht, opnieuw de wijde wereld ingestuurd om zijn reis verder te zetten om meer mensen te verbazen en te inspireren. Ik hoop en ben er zeker van, dat dit bijzondere boek dat ik heb mogen lezen, ook anderen in het diepst van hun hart zal raken en hen verder op weg zal helpen.

Frederik, Oudenaarde
Mayil eNews

Mayil eNieuws

Wauw, wat een mooie bezinning ditmaal. Zeer inspirerend en waardevol voor mij, dank ! Ik ga deze mail bewaren en de regels misschien wel overschrijven en ophangen :)
Hartelijke groet met licht,

Lieske
Mayil uitgeverij

'Het doet verdorie deugd!'

Die boeken zijn een zegen van MM. Elke dag tracht ik een stukje te lezen. En het doet verdorie deugd.

Dora
Morya Wijsheid 3: God woont in je hart

Wijsheid 3: God woont in je hart

Toen Geert lang geleden in Friesland was, heb ik zijn boek Levensverdieping 3, ‘God woont in je hart’ gekocht. Het ligt bij mijn bed en bijna dagelijks lees ik erin, op zoek naar steun in de moeilijke tijden die ik momenteel doormaak. Ik ben een zeer gevoelig en vaak angstig iemand. Voorin heeft Geert de boodschap van Meester Morya geschreven: “Wopke. Je kan alles aan. Je moet nooit bang zijn. Je wordt gesteund”.  Ook lees ik steeds weer de uitgetikte boodschappen van Meester Morya. Steeds ontdek ik weer nieuwe aanwijzingen en steun daaruit.

Wopke
Morya Kracht 1: Kiezen om jezelf te zijn

Morya Kracht 1: Kiezen om jezelf te zijn

Fijn boekje, toegankelijk, heldere boodschap, inspirerend. Een boekje om af en toe even in te lezen. Heel toepasbaar in het dagelijks leven.

Eliza, Zwolle
Morya kaartenset: Antwoord

Morya kaartenset: Antwoord

De kaartjes zijn me al tot grote steun geweest. Het is altijd wijze raad en toont je een richting die op dat moment zo speelt in je leven, een antwoord dat verrassend genoeg soms pas achteraf na een gebeurtenis duidelijk wordt waarom die kaartjes die richting aangaven.

Rik
Morya Kracht 3: Mens en maatschappij

Morya Kracht 3: Mens en maatschappij

Uitzonderlijk boek. Als onderdeel van een prachtige reeks boeken, maar zeker ook op zichzelf - los van de reeks te lezen - is er veel uit te leren. Het boek kan op diverse manieren gebruikt worden, soms van betekenis door hem spontaan open te slaan op een pagina die op een of andere manier toch van kracht is op dat moment in je leven (ook al zie je het misschien later pas in). De teksten bestaan als het ware uit meerdere lagen, waarbij je toch na het volledig gelezen te hebben weer nieuwe dingen ontdekt wanneer je het later weer terugleest met een andere diepte. Het is bijzonder hoe de teksten nooit hun glans verliezen en altijd vernieuwend op je inwerken. Praktische boekjes (zoals alle andere uit de reeks) voor het leven en zeker aan te raden om hun eenvoud.

Rik
Mayil uitgeverij

Geeft zoveel vreugde

Het geeft zoveel vreugde jullie teksten te lezen, heb een aantal boekjes en deze doen me veel deugd.

Josephine
Mayil eNews

Mayil eNieuws

Dank om de nieuwsbrief, telkens zie ik er zo naar uit tot de nieuwsbrief er is, en dan met volle interesse te genieten van de tekst die jullie doorsturen. Het maakt mij zo broos en tegelijk wakker voor de leerstof die Meester Morya ons toereikt. alsof er een lichtpunt in mijn leven komt die mij anders maakt dan voorheen.

Ingrid
Morya kaartensets

Morya kaartensets: voeding voor mijn ziel

Voor mij zijn de Morya-kaarten een vorm van voeding-voor-de-ziel. Als ik het gevoel heb vast te zitten rond een bepaalde situatie, of er is een conflict waarbij ik in de verste verte niet weet of (en eventueel hoe) ik dit moet aanpakken, dan geeft de Morya-kaart mij altijd een antwoord waarmee ik iets kan: of ze geeft een duidelijke richting, of ze biedt een ruimer perspectief, de kaart belicht dan bijvoorbeeld een aspect waaraan ik zelf nog niet gedacht had ... of de kaart bevestigt wat ik intuïtief al meende te voelen / innerlijk wist.  Ik sta meermaals oprecht versteld hoe accuraat de genomen kaart aansluit bij mijn vraag. 

Door het feit dat je je vraag best zo helder mogelijk verwoordt alvorens je een kaart neemt, dien je na te denken WAT je precies wil vragen en waar het nu voor jou precies om draait.  Het uitzuiveren van je vraag vind ik op zich al een enorme meerwaarde in het gebruik van de Morya-kaarten. 

Voor mij werken de kaarten erg verlichtend, verruimend en verrijkend, ze geven mij stof tot mijmeren, helpen me om knopen door te hakken en brengen me vooral rust en vertrouwen.  Kortom, zoals ik al vermeldde: ze zijn voeding voor mijn ziel.

Karen, Roeselare
Morya kaartenset: Antwoord

Morya kaartenset: Antwoord

Fijne kaarten, goede kwaliteit, zijn direct goed te schudden. Prachtige kaarten met motiverende verhelderende teksten erop.

B., Axel
Morya Kracht 4: De stap naar oneindigheid

Morya Kracht 4: De stap naar oneindigheid

Schitterend boek, een zee van wijsheid om je keer op keer opnieuw in te verdiepen en natuurlijk zelf toe te passen in je leven.
Mooi en krachtig!

Rik
Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

Echte aanrader als je in voeling wenst te komen met de aarde, de Aarde, de Moeder, zeg maar het leven, jouw leven! Het bracht me tot een dieper vertrouwen naar mijn eigen leven toe. De aarde heeft het goed met me voor, wauw. Dat besef, dat ervaren herschreef mijn leven. Ik lees en herlees het boekje en mag telkens opnieuw ervaren hoe het me blijft inspireren, me blijft vervullen van binnen uit. Het boekje bevat de energie om je te kunnen openen, je te kunnen laten raken door haar zachtheid, haar ontembare liefde.... voor jou, voor alles wat leeft. Dit ervaren wens ik jou ook van ganser harte toe.

I., Gent
Mayil eNews

Mayil eNieuws

MERCI voor het steeds doorsturen van de Mayil nieuwsbrief, het doet zeker veel deugd in deze moeilijke periode!

Sally
Mayil eNews

Mayil eNieuws

DANK jullie wel voor de maandelijkse, inspirerende
mail. Elke keer weer een mooie verrassing. Ik kijk
er steeds naar uit!

John H.
Spiritueel Dagboek

Spiritueel Dagboek

Tegenwoordig is het spirituele dagboek mijn favoriete Morya boek. Ik had niet gedacht dat ik zo veel mooie ervaringen, meditaties en dromen kon noteren. Maar eens ik begon te schrijven, kwamen ook ervaringen van vroeger terug die ik bijna vergeten was. Nu staan ze voor 'eeuwig' in dit boekje genoteerd.
Voor mezelf, om nooit meer te vergeten hoeveel steun ik krijg van de Meesters, Engelen en goden.

Kristine
Spiritueel Dagboek

Luister-cd's

Ik luister graag naar de CD's van Meester Morya. Je hoort telkens iets anders wat voor jou belangrijk is. Ook de boeken zijn prachtig.

Mylène
youtube.com/Moryaspiritual

Interview met Geert

Zoals zoveel mensen ben ik op zoek naar de waarheid, naar de zin van ons leven enz... Zodoende kwam ik via-via op een interview met Geert (met de Nederlandse mevrouw op het voetpad). Ik heb met open mond zitten kijken en luisteren naar wat Geert te vertellen had. Ik vond dat hij heel oprecht sprak en heel geloofwaardig overkwam. Het is een ongelofelijk en uniek verhaal en ik ben geneigd om nu alle video’s en boeken over meester Morya te bekijken en te lezen. Wat M.M. zegt, voelt aan als waar en het getuigt van grote wijsheid.

G. B.
Morya Kracht 4: De stap naar oneindigheid

Morya Kracht 4: De stap naar oneindigheid

Ik wil iets vertellen over hoe ik in contact kwam met "De stap naar oneindigheid" (Morya Kracht 4) Ik had de meeste boeken van Morya al aangeschaft, op enkele na waarvan de titel me niet direct aansprak zoals ook dit boek. Maar toen gebeurde er iets bijzonders - ik zou met iemand een Morya boek gaan lezen en keek toen bij haar in de boekenkast en toen gebeurde er iets bijzonders: het zwarte boek van 'De stap naar oneindigheid' kwam in al haar kracht naar me toe en geïntrigeerd haalde ik het uit de kast en stelde voor er die dag een stuk uit te lezen.
Dat hoofdstuk raakte me zeer en ik nam me voor het boek zo snel mogelijk ook zelf aan te schaffen; toen je met de kortingsactie eind vorig jaar kwam heb ik het direct gekocht.
Wat me sinds ik er in aan het lezen ben opvalt is dat het me geweldig aanspreekt en dat mijn oneindigheid alles met mijn ziel te maken heeft en de innerlijke ontwikkeling die ik afgelopen 2 jaar op de eerste plaats in mijn leven heb gezet. Vandaag las ik bij over de innerlijke tuin en hoe die zich ontwikkelt in jezelf. Ook het onderwerp de aarde komt veel aan bod en heeft voor mij een diepe betekenis omdat ik een sterke band voel met moeder aarde. Zo verbaast het me iedere keer weer dat ik dit bijzondere boek eerst overgeslagen heb zonder te beseffen hoe bijzonder het wel is. Ik ben meester Morya zeer dankbaar voor zijn ondersteunende en stimulerende woorden die naar ik merk steeds meer mensen ontroeren, op weg naar een nieuwe wereld, een bijzondere wereld die we zelf elke dag verder opbouwen en eren. Dank je wel.

Maarten, Overijssel
Morya zilveren hanger

Zilveren juweel

Meester Morya ligt nauw aan mijn hart. Ik heb het juweeltje en draag het met veel liefde en dankbaarheid. Voor mij is dit een uniek juweel, hoe meer ik de tekst lees over de betekenis ervan, hoe meer ik ertoe aangetrokken ben.

Rosie
Morya kaartensets

Morya kaartensets

We genieten van iedere dag een kaartje trekken, en bij een vraag is het opvallend hoe accuraat de antwoorden zijn.

Christine
Mayil eNews

Mayil eNieuws

Ik wil jullie bedanken voor het doorsturen van de “Vollemaan”-meditaties! Ik kan er altijd weer veel uithalen en het is net of ze mij persoonlijk op het lijf zijn geschreven. Ik stuur ze ook iedere maand weer door aan een aantal geïnteresseerde vrienden en familie-leden. Ik kijk er iedere keer weer naar uit. Dus héél hartelijk bedankt daarvoor.

Boudewijn
Mayil uitgeverij

Een tien!

Ik lees de boeken van Meester Morya nu al acht jaar en nog steeds kunnen de boeken me inspireren en steunen. Ik kan ze iedereen aanraden, maar je zult misschien wel geduld nodig hebben en de tijd moeten nemen om het te begrijpen. Mijn leven is totaal anders dan voor ik deze boeken las. Veel geduldiger, vrediger, zachter, eerlijker en liefdevoller met mezelf en anderen. Top!

Wouter
Morya Kracht 7: Open komen voor de werkelijkheid

Morya Kracht 7: Open komen voor de werkelijkheid

Wat een prachtig mooi boek is Kracht 7 ! Mooie kleuren, mooi gedaan met die korte tekstjes bij het begin van elk hoofdstuk, de foto van Meester Morya erin ... écht prachtig ! Dikke proficiat.  En ook veel dank voor die mooie boekenwijzers. Ik koester dit alles ! 

Soke
Mayil eNews

Mayil eNieuws

Steeds zie ik er zo naar uit om jullie nieuwsbrief te ontvangen, waarvoor oprecht dank.
Telkens vind ik de steun en kracht die mij dat (stukje) meer geeft wat ik voorheen niet zag of kon.

Ingrid
Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde

Morya Bezinning 7

Je fijne website is deugdoend. Bedankt voor het delen van de wijsheid van Meester Morya. Ik ben nu bezig met het boekje Ga naar de wereld met Liefde. Het is zo toepasselijk voor wat er zich nu afspeelt in de wereld in afgescheidenheid. Het geeft mij steun en leiding in hoe daartegenover te staan. Ben heel dankbaar en opgelucht. Bevrijdend. Tegelijk is het in eigen leven staan dan weer zo eenvoudig dat het moeilijk is. "Wat is belangrijk voor mij?" Abstract is het vlug gezegd, maar hoe je dat stap voor stap in je leven zet....is heel wat anders.

Maria, Brugge
Mayil uitgeverij

De boeken van Morya

Ik zie ernaar uit, en zal mijn boekenlijst van Morya wat aanvullen. Ik zou mijn leven zonder Morya niet meer kunnen invullen altijd nieuw en verrassend

Gerarda
Mayil uitgeverij

Nu pas gelezen

Ik weet niet of je je dit herinnert maar Geert is in 2002 hier bij ons geweest om een voordracht te geven. We houden er nog steeds de beste herinneringen aan over. Ik moet toen enkele boeken gekocht hebben, die heb ik pas nu gelezen! Ik heb er heel veel aan en activeer mijn band en samenwerking met Meester Morya.

Patrick
youtube.com/Moryaspiritual

Video met lezing van Marie in Voerendaal

Wat een bomvolle inspirerende lezing... dankzij jouw eigen typische manier van overbrengen is het heel gemakkelijk te behappen. Je rijgt het zo mooi aan elkaar waardoor het niet teveel of te zwaar is. Ook voel ik Meester Morya's en je vaders energie met je.. Mmm.. Wat een heerlijkheid ook voor hun om zo samen te werken met je.. zo'n sterke bezielde energie, zalig!! Ik voel me héél dankbaar, vervuld en verrijkt na het bekijken!

Pascale
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Meester Morya heeft me vertrouwen geleerd

Meester Morya heeft mij zo begeleid op mijn weg en heeft mij geleerd te vertrouwen en het leven vol te houden en te verdiepen, en nog steeds! Super dat jullie mensen kennis laten maken met het gedachtengoed van Meester Morya, en nog meer mensen op weg kunt helpen.

Susanna
youtube.com/Moryaspiritual

Interview met Geert

Voor de eerste keer na al die jaren bekeek en beluisterde ik een Youtube link (uit de nieuwsbrief) en kwam ik ook zo verder bij het interview met Geert.
Ik ontliep het steeds om Geert 'live' mee te maken via de video's/filmpjes, maar nu werd het tijd en ik zou véél willen omschrijven wat het doet .....maar dat kan ik niet !!! Bedankt voor al jullie werk en missie steeds en wat het met een mens doet.

Martine
Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf

Morya Kracht 5: Trouw aan jezelf

Ik heb op vakantie het boek "Trouw aan jezelf" van Meester Morya uitgelezen. Het voorwoord was veelbelovend, dus mijn verwachtingen waren hooggespannen. Wel, het boek is gewoon fantastisch, 'machtig mooi'. Ook voor mij biedt het een antwoord op veel vragen. Ik vind het van alle boeken die ik van de hand van Geert al las, het meest praktische en toegankelijke. En de energie, de liefde en de steun die altijd wel aanwezig zijn in wat Meester Morya zegt, is tastbaarder dan ooit.
Wat een geluk om dit boek te mogen gelezen hebben! Ik heb er onnoemelijk veel aan gehad en laat het nu rustig bezinken om het te kunnen integreren.

Eliane
Morya zilveren hanger

Zilveren juweel

Even na vijf uur werd ik wakker, en er was de ingeving dat ik de hanger van Meester Morya moest omdoen. Ik ben opgestaan, en heb het gedaan. Wat een zachtheid ervoer ik op het moment dat ik de hanger om had. 
'Wachten tot een speciaal moment, omdat het zo'n groots en bijzonder symbool is', dat idee had ik toen ik de hanger ontving. Nou blijkt dat speciale moment niet in de toekomst te liggen, maar in het nu! 

Ingrid
Spiritueel Dagboek

Morya luister-cd's

Pakje met alle luister-cd's goed ontvangen !!! Heerlijk, heb er al van genoten vandaag onderweg in de auto en tijdens het koken. Voor mij mag alles op video komen of op stick :-)

Josiane
Morya Wijsheid 3: God woont in je hart

Zo intens geraakt

Ik heb een zestal boeken van Meester Morya, heb ze allemaal gelezen en de meeste ook meer dan één keer. Welk stukje mij daarin heel diep, heel intens heeft geraakt, komt uit het boek ‘God woont in je hart’. Op die bladzijde  zit trouwens nog altijd een bladwijzer, zodat ik het meteen kan terugvinden. Dat stukje is zo poëtisch, zo ongelofelijk mooi, zo liefdevol... het is moeilijk om daar een juist woord voor te vinden. Mij raakte het zo intens dat ik ervan begon te huilen. In de uitgave van 1997 staat het op blz. 111: ‘Mijn vredewens heeft vleugels”.

Annelies T.
Morya kaarsen

Morya novene kaarsen

De kaarsen zijn zojuist gearriveerd, en ze zijn zo mooi, verrijkt met de elke keer weer bijzondere woorden van Meester Morya. We zijn er hartstikke blij mee. Dank je wel!

Gerty en John
Morya Wijsheid 3: God woont in je hart

"Vraag het aan Morya" citaten

Prachtige teksten allemaal, compleet op mij toepasbaar... MMorya is toch zo interessant. Ik heb dat al allemaal gelezen in de boeken maar weet daar precies niets meer van. Is altijd opnieuw nieuw.

Martine
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Elke letter leek voor mij geschreven te zijn

Meester Morya kwam vorig jaar in mijn leven doordat een familielid jullie website had bezocht. Vijf jaar geleden is mijn spirituele reis begonnen, na een aantal moeilijke levenslessen (wat me uiteindelijk heeft verrijkt) en is mijn 'vernieuwing' ingezet. Echter mijn zoektocht van Wat is mijn Levenspad en nog concreter de missing link, die zucht bleef overeind. Ook gewoon een praktisch handvat en geen "oude taal" of te zweverige past niet bij me. Totdat ik de Morya Wijsheid reeks ging lezen, 'beng' die komt binnen en wat een herkenning, elke letter leek voor mij geschreven te zijn! Een vriendin daarentegen had-en-heeft er niks mee ('te mannelijk' gaf ze aan) en dat maakt het voor mij nog bijzonderder. Mijn letterlijke uitspraak; ik heb mijn Meester gevonden, de bron, de Goddelijke bron, mijn Leraar en dit ook los van al die hedendaagse Goeroes, die van goede wil zijn maar dan houdt het voor mij ook écht op. Wat mij ook blij maakt, dat ik vele reeksen nog te goed heb en deze op mijn reis kan meenemen. De ontwikkeling, de wijsheden, de handvatten, de steun, de herkenning in de eenvoud in het huidig taalgebruik, maken deze reis tot een feestje. Ik ben dankbaar!

Ernst, Utrecht
Morya Wijsheid 4: Vertrouwen in jezelf

Prachtig gewoon

Morya is zo zo zo bijzonder toch, zo schoon, deze morgen een kaart getrokken uit de groene set: "Ga zakelijk te werk met elkaar"... die heb ik al een paar keer getrokken en ik dacht: allee wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Het boek erbij genomen Morya Wijsheid 4 en een groter stuk gelezen...  Wauw zo zo zo mooi, zo interessant en vanuit een totaal andere hoek.... Prachtig gewoon, ik ben er helemaal blij van geworden!

Sophie
Mayil uitgeverij

Absolute prachtige toppers

Ik heb alle boeken uit de Wijsheid en Kracht reeksen en eigenlijk heb ik ze van al de verschillende reeksen, ook Bezinning en zo. Ik vind ze de absolute prachtige toppers. Dank je wel!

Christine E.
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Een breder perspectief

Dankjewel voor de teksten van Meester Morya. Ze zijn altijd een toevluchtsoord en een bron van leidraad voor mij. Ze helpen mij om mijn perspectief te verruimen; vooral ook in deze tijd van uiterlijk isolement en onzekerheid wijzen ze op manieren om in contact te komen met onze innerlijke bron. Met veel warme gedachten en goede wensen!!!

Steffi, Berlijn, Duitsland
Morya Wijsheid 1: Bewust handelen

Morya Wijsheid reeks

Ik heb de negen Morya Wijsheid boeken midden vorige week ontvangen. Intussen ben ik beginnen lezen in het eerste boekje ‘Bewust handelen’, en ik kan er direct mee aan de slag, merk ik.
Het voelt alsof ik een grote schat in huis heb nu (en ik heb de andere boekjes nog niet eens bekeken). Hartelijk dank!

Linda
Spiritueel Dagboek

Spiritueel dagboek

De bestelde boeken zijn er al waarvoor heel veel dank.
Ik wist niet dat het spiritueel dagboek zoooooo mooi was! Ik ben het al aan het gebruiken en de teksten die er in staan zijn gewoon prachtig, kort en krachtig het is zeker een boek om van te houden! Ook dank u wel voor de leuke bladwijzers en ik kijk er al naar uit om binnenkort terug samen te komen met mijn Morya-groepje.

Irène
Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen

Enorm veel steun

Ik heb zonet mijn bestelling in ontvangst genomen. Ik ben er heel blij mee!

Het boekje dat ik al eerder had ('Ontmoeting met Engelen') heeft me enorm veel steun gegeven en ik denk dat deze boekjes me ongetwijfeld nog meer steun en geluk zullen brengen!

Ik wou ook nog eens zeggen hoe mooi ik het Spiritueel dagboek vind! Bedankt. 

Ellen Van H.
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Houvast in onzekere tijden

Ik zit in moeilijke omstandigheden, en de ene dag gaat het beter dan de andere. Ik heb meer behoefte aan rust en houvast in deze onzekere tijden. Ik lees wat vaker inspirerende teksten, o.a. van Meester Morya, zo kan ik mezelf vullen met bemoediging en meer kracht.

I. van W.
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Nooit meer afgehaakt

Ik ontving mijn eerste boodschap van M. Morya via Geert op 13 maart 1997 en ben eigenlijk nooit meer echt afgehaakt. Via cursussen, persoonlijke boodschappen en nieuwsbrieven ben ik inderdaad begaan geraakt en gebleven met jullie uitgeverij en met jullie, ook al kennen jullie mij niet zo goed. Ook zonder Geert blijven jullie een inspiratiebron en een centrum waar M. Morya heel nabij is, en waarnaar ik me dus graag richt. Kortom vind ik het heel fijn dat jullie er zijn. ;-)

E.S.
Morya Werkboeken

Morya Werkboeken

Wat een mooie en uitnodigende vorm hebben de beide werkboeken. Het daagt me uit erin te werken, schrijven en wie weet... tekenen.

Christine van der B.
Werkboek voor het leven

Werkboek voor het leven

Ik wil graag het basiswerkboek bestellen. Het boek "Morya Wijsheid Werkboek voor het leven" heb ik al. Ik heb er zeer veel aan gehad. Voor mij is het gemakkelijker dan de boekjes lezen.

Anne
Mayil uitgeverij

Telkens weer vernieuwend

Ik merk dat ik heel wat wijsheid heb gehaald uit de boeken van Meester Morya. Ik heb de voorbije maanden opnieuw de reeks boeken van Wijsheid gelezen. Het is verbazend hoe vernieuwend en hoe anders deze boeken telkens bij me binnen komen. Ik heb het gevoel dat ik Meester Morya of een dichte metgezel ervan heel nabij mag ervaren. Ik ben nog steeds heel erg dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Het geeft me de steun die ik nodig heb en helpt me richting te geven in mijn zoektocht!

Frederik D.
youtube.com/Moryaspiritual

Video's

Je video's op YouTube zijn heel fijn en inspirerend om af en toe te bekijken. Heel knap hoe je dat doet.

Erwin
Morya kaartensets

Morya kaartensets

Ik gebruik al de Meester Morya kaarten; ze zijn geweldig!

Leonie
Mayil uitgeverij

Leiding en ondersteuning

Wat ik overigens graag met je wil delen is dat ik erg blij ben met de boekjes die ik inmiddels gelezen heb. Ze raken me keer op keer diep en bovendien sluiten stukken tekst precies aan bij de situatie waarin ik verkeer of welke thema's er spelen in mijn leven. Morya meldt het zelf ook, maar ik ervaar echt de leiding en ondersteuning vanuit de kosmos. En daar ben ik heel dankbaar voor!

Eilko
youtube.com/Moryaspiritual

Steun en sterkte

Bedankt dat ik jullie fijne nieuwsbrieven heb leren kennen en ook de youtube-filmpjes ontdekt heb, haal daar steun en sterkte uit. Bedankt !!

Katrien C.
youtube.com/Moryaspiritual

Video's

Wat heb ik een plezier van jouw filmpjes. Ik heb ze al meer dan eens gekeken/beluisterd. Jouw heldere uitleg met voorbeelden uit de praktijk van alledag is een mooie aanvulling op de boeken. Dank je!

Annet B.
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Ik word er blij van

Hoe meer mensen met de inzichten van Meester Morya in aanraking komen, hoe beter!!! Zelf lees en herlees ik een paar boeken; in ieder geval probeer ik daar elke ochtend mee te beginnen. Na het ontbijt een hoofdstuk lezen...ik kijk daar echt naar uit. Een moment van bezinning. Een steuntje in de rug. Een luisterend oor. Regelmatig voelt het alsof het speciaal voor mij geschreven is ;)
Het geeft mij zoveel. Ik word er blij van, liefdevoller en gelukkiger. Hoe onbeschrijflijk heerlijk is dit :)))

Inge
youtube.com/Moryaspiritual

Video's

Fijn van je video filmpjes op de website. Ze zijn sprankelend, vol humor en blijheid, schattig en verdienstelijk. Ik geniet ervan. Dank je ook hiervoor.

Maria
Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen

"Het woord in de stilte"

Vier jaar geleden heb ik "Morya Wijsheid 5: Het woord in de stilte" gekocht. Vandaag zeg ik volmondig: dit boek verdwijnt niet van mijn nachtkastje sindsdien ! 

Pascal H.
Meester Morya - Mayil uitgeverij

Een soort van rust

Wanneer ik in de boeken van Meester Morya lees, komt er zoveel liefde, vreugde en een soort van rust in en om mij heen. Ik word er héél blij van!!

Ingrid
Morya Wijsheid Basiswerkboek

Het Basiswerkboek

Ik begin meestal mijn dag met een kijk in het werkboek - soms langer, soms eventjes. Het is een houvast geworden.

Anne
youtube.com/Moryaspiritual

Youtube filmpjes

Ik vind de boeken erg mooi. De youtube filmpjes van jou waar ik ook naar kijk, vind ik erg duidelijk en goed te begrijpen. Ik kijk ze vaak een paar keer achter elkaar!

Marita B.
Mayil uitgeverij

Precies voor mij!

De boeken heb ik vandaag ontvangen. Ik heb weer voldoende leesstof voor de komende maanden. Ik hoef maar een willekeurige bladzijde open te slaan en ja daar komen de wijze woorden weer, die precies voor mij zijn.

Lenny
Mayil uitgeverij

Telkens een openbaring

Ik heb zeer veel steun aan de woorden van Meester Morya. Elk nieuw boek is telkens weer een openbaring.

Koen
Mayil uitgeverij

Enorme hulp

Het lezen van de Morya boekjes helpt me enorm in mijn rouwproces. Het is een leidraad voor me om mijn leven opnieuw te richten. 🙏 Groetjes,

W.V.
Mayil eNews

Geen toeval meer

De nieuwsbrieven geven mij altijd weer kracht en het is al zo vaak gebeurd dat het dan de juiste woorden zijn in de nieuwsbrief die ik dan net nodig heb, dat dit geen toeval meer mag heten.

L.N.
Mayil uitgeverij

Zeer bruikbaar

Het lezen van deze boeken is niet zoals andere boeken heb ik gemerkt.  Er staat zoveel in een zin dat dat allemaal moet bezinken en dat opeens weer tot leven komt in het dagelijkse leven. Gek eigenlijk. Wel allemaal zeer bruikbaar en heel mooi dat deze boeken van meester Morya er zijn.

An
Morya Kracht 6: Thuis in je eigen leven

Morya Kracht 6

Ik ben zo oprecht blij met het boek ‘Thuis in je eigen leven’! Ik vind het een pareltje. Heel wat is herkenbaar. Ik was zo nieuwsgierig dat ik het snel heb ‘verslonden’ - straks lees ik het een tweede maal.

Guido
Morya kaartensets

Morya kaartensets

De bestelling is goed aangekomen. En wat een mooie doos met kaarten. Wat straalt ze een vertrouwde energie uit. Ik heb ze gelijk geprobeerd, misschien een beetje gek om het zo te zeggen, maar ik zat toch met een vraagje. En wat een antwoorden: duidelijker kon niet. Prachtig!

Marie Jeanne
youtube.com/Moryaspiritual

Het werkt!

Ik heb je lezing beluisterd van op de Lotus beurs.  Hoewel ik je uitleg reeds kende deed het toch deugd het nog eens te horen.  Ik kan ook bevestigen dat de oefening met het hart wel degelijk werkt.  Ik heb die theorie een paar maanden geleden beginnen toepassen.  Als ik angst naar mijn hart breng, ben ik enkele minuten later veel rustiger. Ik heb mijn persoonlijke boodschap van Morya die ik ooit via Geert ontving reeds vele malen beluisterd. Het blijft actueel.

Mimi

En wat is jouw verhaal?Schrijf ook een getuigenis