Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

Geert Crevits
104 blz. - hardcover, gebonden - 2e druk
ISBN 978-90-75702-44-6
11 €

Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

“Niemand zal het in jouw schoot werpen en zeggen: "Kijk, dit is nu iets voor jou en dat moet je nu doen." Neen, je bent daar volledig vrij in. Wat je naar buiten brengt uit je eigen hart is jouw zaak, het is jouw verantwoordelijkheid. Doe je dat in schoonheid en vanuit God, dan zal je een oneindige vreugde beleven en dan zal het zijn dat ook de aarde verandert daardoor.”

Deze Bezinningsboekjes zijn speciaal gemaakt voor kleine momenten van contemplatie, studie of ontspanning - bijvoorbeeld net voor het slapen gaan, in een wachtzaal, wanneer je de rust in jezelf verloren bent, voorafgaand aan een meditatie, om je gedachten even van je af te zetten en zo verder.

Je haalt er keer op keer inzicht uit en wijsheid die je kan vatten en toepassen in je dagelijks leven. Morya schetst met zijn genuanceerde woorden een diepgaand beeld van de werkelijkheid van het leven en de wereld, dat telkens opnieuw antwoorden verschaft, zowel op kleine problemen als op grote levensvragen.

Kijk binnenin


Hoofdstukken in Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

  • 1 - De Aarde als Wezen
  • 2 - Je verantwoordelijkheid opnemen
  • 3 - Het Lijden van God
  • 4 - Verloochen jezelf niet
  • 5 - Het wordt een moeilijke tijd
  • 6 - Een strijd
  • 7 - Mensen op deze aarde
  • 8 - De vreugde zal je leiden
  • 9 - Het Goddelijke Plan
  • 10 - De komende twintig jaar

Enkele citaten uit Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

“Deze aarde is een mooie plaats om te leven, probeer te zien dat het in werkelijkheid zo is. Weet dat er een grote genade is voor mensen. Je hoeft dus niet alleen met je karma bezig te zijn of met je moeilijkheden, je kan en mag ook gelukkig zijn. Er is een genade, er is een kracht die jou steunt om alles te vinden wat je nodig hebt.”
“De mens moet niet denken dat het nut heeft zijn best te doen om verkeerde handelingen te stellen of verkeerde dingen te zeggen, want die zijn van geen betekenis. Als iemand verkeerde handelingen stelt en verkeerde dingen zegt, valt dit zo weer weg. Er is iets op deze aarde wat wast en zuivert en verandering aanbrengt uit zichzelf en dit iets is altijd voor op de mens.”
“Hoe mooier de dingen zijn die je naar buiten brengt uit jezelf, hoe meer je de indruk zal hebben dat je in je kracht komt en in je kracht staat.”
“Je kan zien dat een strijd altijd een kans geeft om veel dingen te leren op korte tijd. ‘Strijd’, daarmee bedoel Ik een spanning in jezelf, op je werk, in je gezin, in omstandigheden die je niet voorzien hebt. Waarvan je gedacht hebt: ‘ik ga daar gemakkelijk door.’”
“Er zijn zich groepen aan het vormen op deze aarde die heel belangrijk zullen worden. Ze hebben te maken met licht, met liefde, met vrede, met aandacht, met eerlijkheid, met openheid en ze zijn niet gestructureerd. (...) Ze zijn niet gebonden, noch aan politiek, noch aan godsdienst, noch aan wat dan ook en ze weten wat ze hier op deze aarde te betekenen en te doen hebben.”
Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen

Geert Crevits
Tweede druk - 104 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-44-6
11 €

Bestel Bezinning 1

Andere boekjes in deze reeks

Morya Bezinning 2: Een nieuw leven Morya Bezinning 3: Een groter leven Morya Bezinning 4: Zoeken en vinden Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

Terug naar boven Terug naar alle publicaties