Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind

Geert Crevits
92 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-15-6
11 €

Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind

“In je hart ben je anders. In je hart ben je licht. In je hart ben je vrede. In je hart ben je liefde. En dit stukje liefde heeft in jou vorm gekregen door de eeuwen heen, door de levens heen... In jouw leven zijn dingen die je kan begrijpen die niemand je uitgelegd heeft... Wees rustig gekeerd naar je hart, ontvang de liefde van je eigen hart en weet dat er een weg is naar het hart van de ander...”

Meester Morya is een Meester van Wijsheid, iemand die vanuit zijn eenheid met het Goddelijke de zoekende mens vooruit wil helpen op het pad naar het licht. Liefde is niet wat men er in de tijdschriften van zegt, echte liefde draagt de kracht van het licht, echte liefde maakt de dingen open, transformeert de wereld en maakt je tot een magneet en een vurig iemand. Deze ware liefde is haalbaar voor elk van ons, dat is wat Morya ons verzekert, en hij geeft ons ook raad over hoe we aan dit avontuur kunnen deelnemen.

Kijk binnenin


Hoofdstukken in Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind

  • 1 - Over ware liefde
  • 2 - Over liefde en vernieuwing
  • 3 - Over liefde en vreugde
  • 4 - Over liefde delen met anderen
  • 5 - Over liefde en leven vanuit de ziel
  • 6 - Over de liefde van God
  • 7 - Over liefde en persoonlijke transformatie
  • 8 - Over liefde als drijvende kracht

Enkele citaten uit Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind

“In de moeilijkste omstandigheden kan je leven met liefde. Daar waar anderen niet vooruit kunnen, kan jij wel vooruit wanneer je in liefde leeft. De grond zal nooit wegslaan van onder je voeten omdat je vanuit die grond leeft, vanuit de diepte van het leven zelf.”
“Er is iets wat boven jou staat. Er is iets wat meer is dan jezelf en toch ben jij dat zelf. Dit kan je niet begrijpen met je verstand, maar jouw hart kan dit begrijpen: dat er een grote werkelijkheid is die jou kan doordringen, jou kan doorstralen, jou kan aanpakken om jou te maken tot wie je eigenlijk bent.”
“Iedereen wil wel wat van jou en jij wil ook zoveel van de anderen. Dat schept verwarring. Waar is het einde van al dat verlangen? Waarom wil die iets van mij en wil ik iets van die ander?”
“Zeer zeker zou je kunnen denken dat de plaats waar je woont niet belangrijk is. Toch is ze belangrijk. Zeer zeker zou je kunnen zeggen dat de mensen die rond je zijn niet belangrijk zijn. Maar ieder mens rond je is belangrijk, elk dier rond je is belangrijk, elke plant rond je is belangrijk. Je moet zien dat je niet toevallig op een bepaalde plaats bent.”
“Het kan zijn dat je vanuit je enthousiasme inderdaad probeert de anderen mee te trekken en zelfs te overhalen om te zijn zoals jij bent, zodat het ook voor jou een stukje gemakkelijker zou worden. Maar zo gemakkelijk is het niet.”
“De liefde is van plan om zich uit te drukken wanneer jij van plan bent om de liefde uit te drukken.”
“Wanneer een kind opgroeit met liefde, dan is het een gelukkig kind. Maar een mens als volwassene kan de liefde in zijn leven betrekken op een bewuste manier.”
Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind

Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind

Geert Crevits
92 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-15-6
11 €

Bestel Bezinning 5

Andere boekjes in deze reeks

Morya Bezinning 3: Een groter leven Morya Bezinning 4: Zoeken en vinden Morya Bezinning 6: De wereld in verandering Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde Morya Bezinning 9: Gelukkig durven zijn

Terug naar boven Terug naar alle publicaties