Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

Geert Crevits
88 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-16-3
11 €

Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

“Er is een enorme kracht werkzaam die de mensen bij elkaar brengt in de goede zin, in de goede betekenis. Het tegendeel daarvan wordt uitgespeeld op deze aarde en het is dat wat je kan zien. Dat tegendeel kan je zien, maar het is vanbinnen in de mens dat er een grote verandering komt.”

Er hangen grote omwentelingen in de lucht, dat voelen heel veel mensen. In dit boekje gaat Morya dieper op deze veranderingen in. Hij beschrijft de grote bewegingen die de wereld en de mensheid doormaken, en hij geeft ook altijd aan hoe jij jouw rol kan spelen in het hele gebeuren. Fascinerend boekje over de toekomst, het verleden en het heden, over de volkeren, over Atlantis, over de Meesters, over gebed, over vertrouwen, over keuzes maken, over Europa, over wereldkarma, over de Nieuwe Tijd, en meer.

Kijk binnenin


Hoofdstukken in Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

  • 1 - De mens en de volkeren krijgen een grotere betekenis
  • 2 - De aarde op zich komt in vernieuwing
  • 3 - Een universele aanpak in het verzachten van het leed
  • 4 - Angst voortvloeiend uit een bewustwordingsproces
  • 5 - De ziel van een volk
  • 6 - Eerlijkheid lost de raadsels op
  • 7 - Engelen leggen lijnen van licht neer op de aarde

Enkele citaten uit Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

“Er gebeurt heel veel op deze wereld, niet zo dat je dat onmiddellijk kan zien, maar er komt een kentering, een verbetering op verscheidene punten, in verscheidene landen en dat heeft te maken met een persoonlijke ijver van mensen. (...) Zeer zeker zijn er structurele problemen op deze aarde. Dit zijn grote problemen, maar de mens die een zelfstandige koers vaart, die zijn eigen leven een betekenis geeft, doet eigenlijk het grootste werk.”
“De grootste dingen die aan de gang zijn op deze wereld zijn onzichtbaar, want er is een grote ontwikkeling op mentaal niveau. Dit wil zeggen dat er in het diepste innerlijk van vele duizenden mensen een grote inhoud komt.”
“Toch kan het zijn dat heel veel mensen door een periode gaan van grote eenzaamheid, van grote verschrikking. Dat komt doordat er een aantal situaties van karma, eigenlijk van wereldkarma zijn waar een zekere aflossing in wordt gebracht.”
“Eén van die tendensen die doorzetten, is dat mensen rechtvaardigheid nastreven in hun persoonlijk leven. Dit is een heel belangrijk iets, want van daaruit ontplooit zich een kracht over de grenzen heen, naar een solidariteit, naar een openheid en een eerlijkheid.”
“Je zal zien dat de nieuwe kinderen meer naar de voorgrond komen met intens belangrijke ideeën. Er zullen dingen uitgewerkt worden die vroeger ondenkbaar waren.”
“Deze tijd is confronterend, maar het wil niet zeggen dat je leven lastig moet zijn.”
“Als je iets geeft, als je materiële zaken geeft aan anderen, geef ze dan vanuit je liefde. Dat wil zeggen dat je jezelf niet tekort doet, maar dat je ook probeert de ander niet tekort te doen.”
“Wat er ook komt - je zou kunnen denken: de wereld zit in een rampspoed - wat er ook komt, er zijn momenten van vrede en van hartelijkheid tussen de mensen en dat is bovenal belangrijk.”
“Er zal heel veel gevraagd worden aan de mens in de komende tijden, in de komende maanden, jaren, maar nadien komt er een enorme ontspanning op wereldniveau en zullen er een aantal zaken op een juiste en nieuwe manier in een juist perspectief worden geplaatst.”
“Er komt een fantastisch bewustzijn onder de mensen. Dat wil zeggen dat er heel veel aan het gebeuren is en dat de aarde zich aan het heroriënteren is; dat er heel veel dingen gebeuren in de zielen van de mensen en dat daardoor een groter plichtsbesef komt, ook tegenover de kinderen.”
Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

Geert Crevits
88 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-16-3
11 €

Bestel Bezinning 6

Andere boekjes in deze reeks

Morya Bezinning 4: Zoeken en vinden Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind Morya Bezinning 7: Ga naar de wereld met liefde Morya Bezinning 9: Gelukkig durven zijn Morya Bezinning 10: Je bent je eigen leraar

Terug naar boven Terug naar alle publicaties