Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Meester Morya: de puzzel

500 stukjes
Formaat 48 x 36 cm
33 € + 6 € portkosten

Wanneer je bezig bent met Meester Morya, is Hij bezig met jou. Een speelse manier om je te concentreren op MM is puzzelen! Je eenvoudige concentratie opent spontaan je hart voor Zijn energie en licht.

De puzzel bestaat uit 500 stukjes en toont het schilderij van Rita Pulmans met eronder de naam van Meester Morya in het handschrift van Geert. Prachtige kleuren, hoogwaardige kwaliteit puzzelstukjes, voor meerdere keren legplezier. Verpakt in mooie doos.

Ik heb de puzzel sinds vandaag af. Ik heb er erg fijne (late) uurtjes aan beleefd. Hij was pittig, maar het moet natuurlijk wel een uitdaging zijn. Ik heb er meer bewondering voor de schilderes en het schilderen in het algemeen door gekregen. Knap hoor!

René

De puzzel is af! Amai, soms legde ik maar 10 stukjes per uur! Mijn vrouw kon het niet laten om af en toe mee te helpen. Ik puzzel regelmatig, maar vond het deze keer wel leuk dat het om Meester Morya ging.

David

Toen ik begon met de puzzel vond ik het geen makkie... ik deed maar enkele stukjes per dag.... maar het was wel leuk! Na het maken van het gezicht en onderaan de bergjes met de tekst "Meester Morya" vorderde het al een beetje beter.  Ik dacht: 'Het is toch een project van een maand of meer, of zoiets....' maar plots, na een dag of tien, was de puzzel klaar! Met nog enkel het geel te doen en met wat proberen in te passen hier en daar, ging het ineens goed vooruit. Dus het is te doen - met doorzettingsvermogen, vooral in het begin... De aanhouder wint, zou ik zeggen en ik heb zelfs ontdekt dat er een blauwe zeshoek rond zijn schitterende parel zit. Dat had ik nog nooit gemerkt....

Martine
...

Meester Morya: de puzzel

500 stukjes
Formaat 48 x 36 cm
33 € + 6 € portkosten

Bestel