Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

"Waarheen de wind waait" - door Elisabeth

Met je voeten op de grond en je hoofd in de hemel
Auteur: Elisabeth
118 blz.
ISBN 978-90-75702-13-2
9,70 €

Waarheen de wind waait achterkant van het boek

Het boekje "Waarheen de wind waait" van Elisabeth is een persoonlijke getuigenis in de reeks "Mensen en Goddelijke Meesters". Mensen hebben ervaringen met de Meesters, in meditatie en ook in de dagelijkse werkelijkheid. De Meester is er. Als je je daar bewust van wordt, neemt je leven een wending. Of niet soms?
De goddelijke Meester, de Goeroe, de gerealiseerde Ziel die je troost en je vertrouwen herstelt, de Engel in mensenkleed die komt en gaat... God is op vele manieren in je leven.

Mensen die bezig zijn zichzelf te verdiepen en te onderzoeken, komen daardoor tot inspiratie. Het is altijd goed om getrouw neer te schrijven wat je innerlijke leven te vertellen heeft.

Elisabeth staat met haar voeten op de grond en met haar hoofd in de hemel, zo zegt zij zelf. Zij toont aan dat je de wereld met mens, dier en plant kan ervaren als een eenheid, als een totaliteit waarin alles met elkaar verbonden is. Zij schetst een aantal mystieke belevingen die haar tot dit inzicht brachten. Zij hoopt te laten zien dat spiritualiteit in het dagelijks leven te herkennen is.

Meester Morya over dit boekje:
"Het is een heel oorspronkelijk werk dat inzicht geeft in de levensloop van iemand die steeds meer de diepte van het leven heeft beleefd. Ze is heel rustig bezig, dat wil zeggen dat ze heel veel vragen stelt maar dat ze telkens antwoorden krijgt en daardoor een mogelijkheid ziet om de dingen op een juiste manier te beleven. Het is een boekje dat je met vrucht kan lezen. Telkens als je het ter hand neemt, zal je herkenningspunten vinden voor jezelf zodat je ook in het eigen zoeken rustig wordt."

Reviews

Ik heb ‘Waarheen de wind waait’ bijna in één ruk uitgelezen. Doordat Elisabeth haar ervaringen gedeeld heeft en door de dagelijkse lessen van Meester Morya kom ik meer tot rust in mezelf nu mijn leven aan het veranderen is. Er gebeuren ‘vreemde’ dingen plus het feit, dat ik opeens een donkere fase in mijn leven in 2002-2003 - waarin dingen gebeurden die ik niet begreep - nu wel begrijp en ik ben nu toch maar begonnen met het noteren ervan.

Wilmy

Lees meer reviews bij "Getuigenissen"

Getuigenissen
Waarheen de wind waait

Waarheen de wind waait - door Elisabeth

Met je voeten op de grond en je hoofd in de hemel
Auteur: Elisabeth
118 blz.
ISBN 978-90-75702-13-2
9,70 €

Bestel