Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Bezinning 3: Een groter leven

Geert Crevits
112 blz. - hardcover, gebonden - 2e druk
ISBN 978-90-75702-46-0
11 €

Morya Bezinning 3: Een groter leven

"Als er één vonk is in je hart, dan zal Ik die aanblazen totdat ze dubbel zo groot is. Heb je een vuur in je hart, dan zal Ik er een grote brand van maken. Heb je een grote brand in je hart, dan zal Ik er een licht van maken, en dit licht zal uit je hart stralen naar de anderen toe."

Meester Morya condenseert altijd een enorme hoeveelheid inzicht, kennis en wijsheid in alles wat hij zegt. Hierdoor worden zijn boekjes een heuse ontdekkingstocht, om te doorgronden wat hij biedt. Gewoonlijk herken je meteen waar hij over spreekt en wat hij bedoelt, maar telkens als je de teksten opnieuw leest, vind je er meer in dan voorheen. Telkens achterhaal je nieuwe lagen in zijn woorden, nieuwe betekenissen, afgestemd op de ervaringen die je in je eigen leven meemaakt of meegemaakt hebt. De korte teksten hebben een niet te onderschatten inhoud en kunnen, mede dankzij hun eenvoud, verbazingwekkend openbarend zijn.

Kijk binnenin


Hoofdstukken in Morya Bezinning 3: Een groter leven

  • 1 - De bedoeling van de Nieuwe Tijd
  • 2 - De sleutel van het leven
  • 3 - Het werk dat gedaan moet worden
  • 4 - Eerlijk zijn
  • 5 - Je ogen zullen geopend worden
  • 6 - Een tijd om te bidden
  • 7 - Een groter leven
  • 8 - Uitzien naar het goede
  • 9 - De nood lenigen

Enkele citaten uit Morya Bezinning 3: Een groter leven

“Wees een vechter, kom op voor je eigen dingen, kom op voor je eigen leven. Je moet er werkelijk iets van maken. Het heeft geen zin om bij de pakken te blijven zitten. Toch is het essentieel dat je tot vrede komt met jezelf.”
“Wanneer je naar mensen kijkt, moet je leuke dingen in je hoofd hebben, zodat je ze op een leuke manier kan zien. Dat is inzicht. (...) Want de wereld kan nog zo droevig zijn, de waarheid ligt dieper dan wat je ziet.”
“Wanneer je voor jezelf denkt dat je anders moet zijn dan je bent, dan ben je fout. Je moet jezelf blijven in alle omstandigheden en weten dat er zoiets is als een vreugde in je hart wanneer je dit doet.”
“Veel mensen leven met intuïtie, maar deze intuïtie is gesmoord in een verlangen om het anders te doen dan wat de intuïtie inspireert.”
“Toch moet je niet weglopen van de mensen. Wat je moet leren is dat je ze niet hoeft te veranderen. Omdat jij in een veranderingsproces bent, wil nog niet zeggen dat ook zij moeten veranderen.”
“God is overal aanwezig. Je kan Hem overal ontmoeten. Je kan Hem ook in jezelf ontmoeten en je kan het spel van God ondervinden op elk moment van je leven. Maar dit veronderstelt een eerlijkheid, een luisterbereidheid, een objectiviteit. Het veronderstelt dat je in jouw leven toelaat wat er is.”
“Probeer, wanneer je samen bent met mensen, te ondervinden wat de nood is. Niet om er onmiddellijk iets aan te doen, maar je moet ondervinden dat er een nood is. (...) Een nood verzachten vraagt niet altijd onmiddellijk actie. Het vraagt een diep kijken en een diep weten en dat kan je, wanneer je in jezelf staat.”
Morya.org Lees ook een fragment uit "Bezinning 3: Een groter leven" in de Volle maan van december 2018 op Morya.org
Morya Bezinning 3: Een groter leven

Morya Bezinning 3: Een groter leven

Geert Crevits
Tweede druk - 112 blz. - hardcover, gebonden
ISBN 978-90-75702-46-0
11 €

Bestel Bezinning 3

Andere boekjes in deze reeks

Morya Bezinning 1: De Aarde als Wezen Morya Bezinning 2: Een nieuw leven Morya Bezinning 4: Zoeken en vinden Morya Bezinning 5: Liefde is niet blind Morya Bezinning 6: De wereld in verandering

Terug naar boven Terug naar alle publicaties