Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Luister-cd: De logica van het hart

Luister-cd: De logica van het hart
Geert Crevits
70 minuten
ISBN 978-90-75702-36-1
20 €

Luister-cd: De logica van het hart

Er is een logica die anders werkt dan de logica van het denken en van het voelen. Als je in de diepte van je hart duikt, kan je daar een ongekwetst en onbezoedeld geluk vinden, als een innerlijke parel. Die levende wijsheid kan jou door de listen van het bestaan loodsen, en je de weg tonen naar jouw eigenheid, een creatieve manier van zijn waarin je niet afhankelijk bent van je emoties, je ergernissen of de woorden en daden van anderen.

Meester Morya brengt een fascinerende stroom van inzichten die verhelderen en vernieuwing inspireren.

Op deze cd staan teksten uit "Morya Cursus 37" (Noord-Holland, augustus 2009). Meer over het ontstaan van deze cursussen vind je op www.morya.org

Beluister een fragment (mp3)

Nummers op de cd "De logica van het hart"

  • 1. Het oneindige bewustzijn (22:18)
  • 2. God, doe Jij het voor mij (16:28)
  • 3. Het ware koningschap (17:50)
  • 4. De vernieuwing in je leven (13:29)
  • Totale duur: 70 minuten

Enkele citaten uit "De logica van het hart"

"Als je in de diepte gaat en die innerlijke parel, die ontdekking doet in jezelf dat daar dat ongekwetste en onbezoedelde geluk aanwezig is, dan kan je van daaruit alles aan, hoe ook de omstandigheden zijn. Dan kan je uit alles leren om de wrevel te overstijgen, de moeilijkheden van het ego te doorzien, de listen van het bestaan te leren kennen en er niet aan ten onder te gaan, maar integendeel gewapend te zijn vanuit de vrede van je hart om dingen te doen op een heel speciale manier, één met jezelf, één met de oorspronkelijkheid van jouw wezen."
"Je kan, je mag je ergeren aan de dingen, aan de mensen, aan je ouders. Maar dit biedt nooit een oplossing." 
"Er kunnen zoveel zaken zijn die een rol spelen in jouw leven, dat je uiteindelijk niet meer weet van wat je wel en niet kan en mag en moet doen. En in dat oude en versleten gevecht kan het zijn dat je inderdaad vergeet jezelf te zijn"
"Plots is het zo dat ik tussen de tegenstellingen door mezelf ontmoet. En dan heb ik die bakermat, heb ik ditgene gevonden waarin ik kan herboren worden"
"Wanneer iets noodzakelijk is voor mij, zal ik het zeker ontmoeten. Wanneer iets in mijn leven moet gebeuren wat van betekenis is, komt het in mijn bestaan. Ben ik erop voorbereid, ik zal het herkennen. Heb ik mijn best gedaan, ben ik eerlijk geweest, ik zal de eerlijkheid herkennen, die ook bij de ander is. Ben ik liefdevol geweest, al was het maar één moment, ik zal de liefde van de ander herkennen."
"Men moet niet zoeken naar schuldigen, je moet jezelf ook niet schuldig voelen. Er moet gewoon gezocht worden: wat is het alternatief, hoe kan het anders, hoe kan het beter?"
Morya Luister-cd: De logica van het hart

Morya Luister-cd:
De logica van het hart

Geert Crevits
77 minuten
ISBN 978-90-75702-36-1
20 €

Bestel

Andere cd's in deze reeks

Luister-cd: God woont in je hart Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn Luister-cd: Shakti Luister-cd: Vraag licht

Terug naar boven Terug naar alle publicaties