Mayil Publishing House

Mayil uitgeverij

Levensverdieping en wijsheid van MORYA

Mayil publicaties

Morya Luister-cd: Shakti

Luister-cd: Shakti
Geert Crevits
73 minuten
ISBN 978-90-75702-38-5
20 €

Morya Luister-cd: Shakti

- Luister en laat je overspoelen door het zachte licht. Haal daaruit het vertrouwen om te leren luisteren naar jezelf, om te beantwoorden aan wat jouw ziel van jou verlangt. -

Als je werkt aan je leven, elke dag opnieuw vecht om de juiste dingen te doen, om jezelf te zijn en toch goed om te gaan met anderen, dan komt er een moment dat je vrede en geluk vindt in je hart en de eeuwigheid in jezelf ontdekt.

Door dagelijks nieuwe keuzes te maken, door op een andere manier aanwezig te zijn in wat je doet, vind je in de kleine, eenvoudige dingen van het leven ineens een vervulling van alles wat je ooit wenste.

Waardevol advies van Meester Morya, boeiend gebracht en eenvoudig verwoord door Geert Crevits.

Op deze cd vind je fragmenten uit een cursus in Gorinchem ('Morya Cursus 39', najaar 2010).

Beluister een fragment (mp3)

Nummers op de cd "Shakti"

  • 1. Tegenwoordigheid van geest (13:06)
  • 2. Blij zijn met de dag die voorbij is (15:43)
  • 3. Liefdevolle communicatie (13:03)
  • 4. De beloning is reeds aanwezig in je hart (18:32)
  • 5. Breng licht in de generaties voor en na jou (12:38)
  • Totale duur: 73 minuten

Enkele citaten uit "Shakti"

"Probeer altijd te voorkomen dat je jezelf vermoeit, vermoeid wordt en vermoeid blijft, dit is niet goed. Als je voelt: ‘ik heb een tijdlang te veel gedaan, het heeft mij te grote inspanningen gevraagd, het kostte mij te veel moeite’, zet een stapje terug."
"Werken aan jouw leven is niet vanzelfsprekend. Want er kunnen zoveel dingen zijn die dreigen tussen te komen, te interfereren dat je soms echt niet weet waar je hoofd staat. Dit moet je proberen te voorkomen, desnoods schrijf je dingetjes neer, je maakt een lijstje met zaken die belangrijk zijn, die onbelangrijk zijn en dan kijk je wat werkelijk kan en niet kan, en dan moet je voor jezelf durven zeggen: ‘dit is wat ik wil, niet wat de ander wil, maar dit is mijn leven.’"
"Als je angstig wordt, moet je niet weglopen van die angst, durf te kijken naar: ‘waarom ben ik angstig? Wat houdt mij tegen om mezelf te zijn? Waar ben ik bang voor, dat anderen mij zouden ontkennen, dat ik hen zou verliezen, dat ik alleen zou zijn?’ Dat kunnen allemaal zaken zijn die meespelen en het is goed om daar af en toe met iemand die je graag mag over te spreken, dan weet ook die ander wat er speelt in jouw leven en dat kan jullie naar elkaar toe brengen."
"Als er een traumatische gebeurtenis was in jouw leven, als je iets hebt moeten missen wat je erg verlangde, je vader, je moeder die er niet was of die er was om jou af te kraken, af te breken, hetgeen je verlangde werd niet ingevuld, wat belangrijk was voor jou kon je niet vinden, dit zijn allemaal zaken die traumatisch kunnen zijn op een bepaald moment en die je bijna lijfelijk met je meedraagt, dat je je soms echt niet goed voelt of verdrietig en niet weet waar het vandaan komt, dan hoef je jezelf daar nooit een verwijt over te maken."
"Uiteindelijk leer je moeilijkheden doorzien. Uiteindelijk leer je, stukje bij beetje, jezelf kennen. Uiteindelijk leer je een stapje vooruit te zetten, al was het maar een millimeter, al was het maar iets waar je voelt van: ‘door die poging die ik nu onderneem, kom ik werkelijk vooruit. Ik win terrein, ik overwin mezelf. Ik zie dat ik een nieuw toekomstbeeld maak, (...)’"
Morya Luister-cd: Shakti

Morya Luister-cd:
Shakti

Geert Crevits
73 minuten
ISBN 978-90-75702-38-5
20 €

Bestel

Andere cd's in deze reeks

Luister-cd: God woont in je hart Luister-cd: De logica van het hart Luister-cd: De vreugde van het samen Zijn Luister-cd: Vraag licht

Terug naar boven Terug naar alle publicaties